Descriere - Semintele aromatice au gust bland, aromat.
- Acest amestec este format din seminte de ridiche, linte si fasole Mung.
- Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” de pe pervazul local!- Prin germinare, aportul de substante nutritive creste.
Proprietati - Un mix plin de aroma si savoare care furnizeaza in acelasi timp un maxim de aport nutritiv.
- Germenii au mai multe vitamine si substante nutritive decat semintele datorita procesului de germinare.
- Aceste seminte pentru germinat sunt 100% ecologice.
Continut - O punga contine 200 de grame amestec de seminte aromatice pentru germinat, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: samanta de ridiche* (Raphanus sativus), fasole Mung* (Vigna radiata) si linte* (Lens culinaris), *=din agricultura ecologica.
- Alergeni urme: gluten, mustar.
Utilizare - Germenii sunt ideali ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si diverse alte preparate- Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
- Este posibila formarea radacinilor fibroase.
- Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar.
- Se inmoaie timp de patru ore.
- Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile.
- Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Ingrediente | Samanta de ridiche (raphanus sativus) fasole |
---|---|
Alergeni urme | Gluten mustar |