Descriere - Pudra de amla este pulberea obtinuta prin macinarea fructelor uscate ale arborelui Emblica Officinalis.
- Fructul de amla, cunoscut si sub numele de coacaz indian, este un fruct comestibil extrem de bogat in vitamina C.
- De asemenea, acesta contine si polifenoli cu actiune antioxidanta puternica, tanini, flavonoide, enzime si alti nutrienti extrem de benefici pentru sanatate si frumusete deopotriva.
Proprietati - Nu doar fructul, ci toate celelalte parti ale plantei sunt folosite pe scara larga in medicina ayurvedica indiana in scopuri terapeutice.
- Datorita continutului bogat in nutrienti, in special vitamina C si polifenoli, pudra de amla are numeroase utilizari.
- Pentru uz intern, reduce riscul de boli cardiovasculare, ajuta la o buna digestie, imbunatateste vederea si lupta impotriva radicalilor liberi.
- Pentru uz extern, poate fi folosita ca ingredient in masti cosmetice naturale pentru a proteja pielea, a preveni caderea parului, a stimula cresterea firelor de par.
Continut - O punga contine 60 g amla pulbere fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amla pulbere fara gluten*.
*=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: energie (kj/kcal) 23 kcal, grasimi 1.
5g, carbohidrati 6g, fibre 5g, proteine 2g, sare 0g.
- Tara de origine: India.
Utilizare - Se recomanda utilizarea a 3-5g pe zi.
- Ca si modalitate de introducere in alimentatie se poate adauga in apa, smoothie-uri, sucuri de fructe, musli sau chiar si inghetata.
- Se poate folosi si in scop cosmetic.
- Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.
Ingrediente | Amla pulbere fara gluten agricultura ecologica |
---|---|
Valori nutritionale per 100 g | Energie (kjkcal) 23 kcal grasimi 15g carbohidrati 6g fibre 5g proteine 2g sare 0g |
Tara de origine | India |