In 1977, Aldo Bottega a fost cel care a fondat distileria Bottega.
Fiu de arta si maestru distilator, a aflat secretele distilarii tescovinei, o materie prima pretioasa folosita pentru producerea de grappa.
Aldo Bottega Barricata, datorita imbatranirii intelepte in barriques de stejar, se caracterizeaza prin culoarea chihlimbarului, aroma completa si nuante picante.
Culoare: chihlimbar deschis.
Miros: intens si intoxicant, se caracterizeaza printr-un buchet fructat, care evolueaza in nuante picante si care, la final, are o nota delicata de vanilie.
Gust: moale, rotund si plin, mangaie palatul cu o aroma fructata de lunga durata.
Temperatura de servire: 10-12 ° C.
Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi.
Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune.
Culoare | Chihlimbar deschis |
---|---|
Miros | Intens si intoxicant se caracterizeaza printrun buchet fructat care evolueaza in nuante picante si care la final are o nota delicata de vanilie |
Gust | Moale rotund si plin mangaie palatul cu o aroma fructata de lunga durata |
Temperatura de servire | 1012 |
Asocieri gastronomice | Un ingredient excelent pentru prepararea cocktailurilor si a bauturilor lungi |