Dechor


Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g

Obio

Cacao liquor pasta de cacao Obio raw bio, 250 g

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Cacao liquor raw bio 250g Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.

Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:) Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor na.

31.99 Lei

Pret vechi 39.99 Lei

Reducere 21%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

Ecologica)

Clientii au cumparat si

31.99 Lei


Categorii Obio


Branduri ulei, unt & dulceturi


Politica de utilizare Contact