Dechor


Cacao liquor raw eco, 250g | Obio

Obio

Cacao liquor raw eco, 250g | Obio

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Cacao liquor raw bio 250gCacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.

Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g.

50.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

50.00 Lei


Categorii Obio


Politica de utilizare Contact