Cafea boabe prajita Costa Rica, cantitate 200 g, marca Manufaktura.
Aciditatea ridicata, revigoranta si combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica o cafea deosebita.
Crescuta la inaltime, intr-un sol bogat si rasfatata de precipitatii, aceasta cafea are o nota distincta si un gust in care se contopesc notele de curmale si cacao, alaturi de piersica si nuci de macadamia.
Calitatile exceptionale ale cafelei din Costa Rica: aciditate ridicata, precum si o esenta care se distinge prin combinatii surprinzatoare de arome venite direct din natura.
Cultivarea la altitudine mare ofera conditiile perfecte pentru arborii de cafea.
Solul bogat si precipitatiile ajuta arborii de cafea sa infloreasca, fara sa mai fie nevoie de pesticide sau fertilizatoare.
Climatul alpin mai ofera un avantaj in plus – noptile racoroase incetinesc procesul de maturare, permitand boabelor sa ia cele mai bune elemente din sol si sa extraga aromele fructate.
Tara de origine: Costa RicaNote: zahar brun, curmale, cacaoGust: crema de zahar ars, piersica, miere, nuci de macadamiaAciditate: medieNivel aciditate: 3.
5Nivel intensitate: 4Altitudine: 1200-1800 mGrad prajire: mediuPreparare: metode alternativeMetoda de procesare: tip honey Prajita artizanal pe: Probat Probatone 12 Cantitate: 200 g Pret/kg: 200 lei.
Rica | Aciditate ridicata precum si o esenta care se distinge prin combinatii surprinzatoare de arome venite direct din natura |
---|---|
Tara de origine | Costa |
Ricanote | Zahar brun curmale cacaogustcrema de zahar ars piersica miere nuci de macadamiaaciditatemedienivel aciditate35nivel intensitate4altitudine12001800 mgrad prajiremediuprepararemetode alternativemetoda de procesaretip honey |
Prajita artizanal pe | Probat |
Cantitate | 200 g |
Pret/kg | 200 lei |