Adevaratii iubitori ai cafelei apreciaza in mod deosebit cafeaua de origine pentru istoria din spatele ei si pentru calitatea inalta pe care o ofera, utilizand cele mai bune practici agricole care favorizeaza calitatea in detrimentul cantitatii.
Cafeaua de origine SwitchMORN este facuta din boabe atent selectionate, de cea mai buna calitate, prajite uniform cu ajutorul tehnologiei Thermo Two, folosind profilul de prajire individual stabilit pentru fiecare dintre ele, macinate exact de cutitele Mahlkonig, pentru a reduce volatilizarea aromelor si a darui un gust distinct cu personalitate.
Bineinteles ca aceasta cafea trebuie tinuta intr-un ambalaj pe masura, multistrat , cu supapa de sens , ce lasa eliminarea dioxidului de carbon din cafea spre exterior, dar nu lasa oxigenul si umiditatea sa patrunda in interior.
SwitchMORN, iti impartaseste, cunostinte si pasiune pentru cafeaua de origine, punand in evidenta claritatea gustuli si aromele complexe ale cafelei.
MOD DE PREPARARE: ibric, moka, metoda complementara SUGESTIE DE PREPARARE PRIN METODA ALTERNATIVA : pentru o ceasca de 180ml, folositi 2 lingurite de cafea de origine, macinata (8-10gr).
Adaugati 5gr de zahar brun, apoi turnati apa fiarta (cu clocotita), peste amestec.
Omogenizati pana la obtinerea caimacului, peste care puneti cateva picaturi de apa rece, pentru o sedimantare mai rapida.
Note: Toffee, ciocolata si cireseAltitudine: 1400 mProcesare: Uscare la soare pe paturi suspendateVarietate: Bourbon, Mundo Nova.
Pret vechi 32.2 Lei
Reducere 20%
Preparare | Ibric moka metoda complementara |
---|---|
Alternativa | Pentru o ceasca de 180ml folositi 2 lingurite de cafea de origine macinata (810gr) |
Omogenizati pana la obtinerea caimacului, peste care puneti cateva picaturi de apa rece, pentru o sedimantare mai rapida.note | Toffee ciocolata si ciresealtitudine1400 mprocesareuscare la soare pe paturi suspendatevarietatebourbon |