Descriere - Caju sau alunele de caju cum mai sunt numite pot constitui o gustare sanatoasa intre mese.
- Le puteti adauga de asemenea pentru un plus de savoare in salate si diverse feluri de mancare.
Proprietati - Alunele de caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor etc.
- Produs raw.
- Fara gluten.
Continut - O punga contine 125g caju raw, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% caju raw*.
*=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie (kj/kcal) 591kcal, grasimi 53.
6g, carbohidrati 28g, fibre 4.
3g, proteine 25g, sare 0.
- Tara de origine: Vietnam.
Consum - Poti adauga caju la salate de legume sau de fructe.
- Il poti de asemenea servi ca gustare intre mese.
- Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
- Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Ingrediente | 100 caju raw agricultura ecologica |
---|---|
Valori nutritionale/100g | Energie (kjkcal) 591kcal grasimi 536g carbohidrati 28g fibre 43g proteine 25g sare 003g |
Tara de origine | Vietnam |