Dechor


Calculator sistem pc refurbished Hp elitedesk 800 g4 tower, intel core i5-8400 2.80-4.00ghz, 16gb ddr4, 480gb ssd + windows 10 pro

Hp

Calculator sistem pc refurbished Hp elitedesk 800 g4 tower, intel core i5-8400 2.80-4.00ghz, 16gb ddr4, 480gb ssd + windows 10 pro

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sistem de operare: Windows 10 ProModel Procesor: Intel Core i5-8400Frecventa procesor (GHz): 2
  • 80Placa Video: Intel UHD GraphicsVideo integrat: DaGeneratie procesor: Generatia a 8-aSunet integrat: DaFrecventa turbo procesor (GHz): 4
  • 00Retea integrata: DaCapacitate HDD (GB): 480GBFamilie Procesor: Intel Core i5Interfata HDD: SATATip RAM: DDR 4Capacitate RAM: 16 GBCarcasa: MT
  • TowerPorturi: 4x USB 2
  • 06x USB 3
  • 11x USB Type-C1x DisplayPort1x RJ-454x Audio
1,476.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

OperareWindows 10
ProcesorIntel
Intel
Core i5-8400frecventa procesor (ghz)280placa
VideoIntel
Graphicsvideo integratDageneratie procesorgeneratia a 8asunet integratdafrecventa turbo procesor (ghz)400retea integratadacapacitate
Hdd (gb)480gbfamilie
HddSatatip
RamDdr 4capacitate
16
GbcarcasaMttowerporturi4x

Clientii au cumparat si

Despre Hp

HP (Hewlett-Packard) este o renumită companie multinațională de tehnologie a informației care produce o gamă largă de produse hardware și software.

Iată câteva puncte cheie despre marca HP:

1. **Istoric:** HP a fost fondată în 1939 de Bill Hewlett și Dave Packard într-un garaj din Palo Alto, California. S-a concentrat inițial pe dezvoltarea de echipamente electronice și de testare.

2. **Linii de produse:** HP este cunoscută pentru gama sa diversă de produse, inclusiv computere personale, laptopuri, imprimante, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și o varietate de alte soluții hardware și software.

3. **Computing personal:** HP produce o gamă largă de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptopuri, stații de lucru și dispozitive 2-în-1. Seria HP Pavilion și HP Envy sunt exemple de linii de produse populare orientate către consumatori.

4. **Imprimante și dispozitive de imagistică:** HP este un producător de top de imprimante, scanere și dispozitive de imagistică. Seria de imprimante HP LaserJet și HP DeskJet sunt binecunoscute.

5. **Soluții pentru întreprinderi:** HP oferă soluții pentru întreprinderi, inclusiv servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și software. Seria de servere HP ProLiant este utilizată pe scară largă în mediile de întreprindere.

6. **Achiziții și schimbări:** De-a lungul anilor, HP a suferit schimbări și decizii strategice, inclusiv achiziția Compaq în 2002. De asemenea, compania s-a împărțit în două entități separate: HP Inc., care se concentrează pe sisteme personale și imprimante și Hewlett Packard Enterprise (HPE), care se concentrează pe soluții și servicii pentru întreprinderi.

7. **Inovație:** HP are o istorie de inovație, contribuind la dezvoltarea unor tehnologii precum imprimarea cu jet de cerneală și laser. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă în industria tehnologiei care evoluează rapid.

1,476.99 Lei


Categorii Hp


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.