Dechor


Calculator sistem pc refurbished Lenovo thinkcentre m920s sff, intel core i5-8400 2.80-4.00ghz, 8gb ddr4, 240gb ssd + windows 10 home

Lenovo

Calculator sistem pc refurbished Lenovo thinkcentre m920s sff, intel core i5-8400 2.80-4.00ghz, 8gb ddr4, 240gb ssd + windows 10 home

 • O stea, bazat pe 1 voturi
 • Sistem de operare: Windows 10 HomeModel Procesor: Intel Core i5-8400Frecventa procesor (GHz): 2
 • 80Placa Video: Intel
 • � UHD Graphics 630Video integrat: DaGeneratie procesor: Generatia a 8-aSunet integrat: DaFrecventa turbo procesor (GHz): 4
 • 00Retea integrata: DaNumar nuclee: 6Dimensiuni (W x D x H mm): 290
 • 5 x 92
 • 5 x 343
 • 5Capacitate HDD (GB): 240GBFamilie Procesor: Intel Core i5Interfata HDD: SSDTip RAM: DDR 4Unitate optica: FaraCapacitate RAM: 8 GBCarcasa: SFF
 • DesktopPorturi: In fata:1 x USB 3
 • 1 Gen 1 Type-C2 x USB 3
 • 1 Gen 1 (with up to 5 Gbps data transfer)2 x USB 3
1,766.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

OperareWindows 10
ProcesorIntel
Intel
Core i5-8400frecventa procesor (ghz)280placa
VideoIntel
Graphics 630video integratDageneratie procesorgeneratia a 8asunet integratdafrecventa turbo procesor (ghz)400retea integratadanumar nuclee6dimensiuni (w x
H mm)2905 x 925 x 3435capacitate
Hdd (gb)240gbfamilie
HddSsdtip
RamDdr 4unitate opticafaracapacitate
8
GbcarcasaSffdesktopporturiin fata1 x
Microfonin spate4 x
Audiogreutate (kg)6

Clientii au cumparat si

Despre Lenovo

Lenovo Group Limited este o companie multinațională de tehnologie cu sediul în Beijing, China și Morrisville, Carolina de Nord, SUA. Lenovo este unul dintre cei mai mari producători din lume de computere personale (PC), precum și de smartphone-uri, tablete, stații de lucru, servere și alte produse legate de IT.

Iată câteva aspecte cheie ale Lenovo:

1. **PC-uri și laptop-uri:** Lenovo este cunoscut pe scară largă pentru gama sa de computere personale și laptop-uri. Compania produce o gamă de dispozitive pentru diverse nevoi, inclusiv laptopuri de consum, laptopuri de afaceri, laptopuri pentru jocuri și computere desktop.

2. **Smartphone-uri și tablete:** Pe lângă PC-uri, Lenovo produce smartphone-uri și tablete. Compania oferă o varietate de dispozitive mobile care se adresează diferitelor segmente de piață.

3. **ThinkPad și IdeaPad:** Portofoliul de mărci Lenovo include binecunoscuta linie ThinkPad, care este populară pentru durabilitatea sa și este adesea asociată cu utilizarea în afaceri și profesionale. Seria IdeaPad, pe de altă parte, este destinată consumatorilor și utilizatorilor casnici.

4. **Soluții pentru centre de date:** Lenovo oferă soluții pentru centre de date, inclusiv servere, dispozitive de stocare și echipamente de rețea, pentru companii și clienți de afaceri.

5. **Produse pentru jocuri:** Lenovo are o prezență în industria jocurilor, oferind laptopuri, desktop-uri și accesorii pentru jocuri sub marca sa Legion.

6. **Inovații:** Lenovo este cunoscut pentru introducerea de produse și tehnologii inovatoare. Compania a explorat concepte precum laptopuri convertibile cu balamale de 360 de grade, laptopuri cu ecran dublu și soluții avansate de răcire.

7. **Achiziții:** Lenovo a achiziționat afacerea IBM cu computere personale în 2005, o mișcare care și-a extins semnificativ acoperirea globală și cota de piață. Achiziția a inclus brandul emblematic ThinkPad.

8. **Prezență globală:** Lenovo operează la scară globală, cu o prezență puternică în diferite regiuni. Produsele companiei sunt disponibile în numeroase țări și are o bază diversă de clienți.

Lenovo este un jucător important în industria computerelor, clasându-se constant printre cei mai buni producători de PC-uri la nivel global.

1,766.99 Lei


Categorii Lenovo


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.