Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al.
Teodoreanu in cadrul rubricilor Cronica gastronomica, Gastronomice, Din carnetul unui gastronom, sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in Adevarul literar si artistic (1933-1934), Glasul patriei (1954-1964), si, sporadic, in Bilete de papagal (1928), Lumea (1930), Magazinul (1933), Vremea (1934), Almanahul timpului (1943), ca si cele aparute in Tribuna (1957, 1972).
Adresandu-se unui public larg, aceasta editie este insotita de un aparat explicativ compus din note, un Mic dictionar de bauturi si Glosar, menite sa faciliteze lectura.
Agora este un brand de produse alimentare care se concentrează pe oferirea de opțiuni sănătoase și sustenabile.
Acesta include o gamă variată de alimente ecologice, fără aditivi sau conservanți, toate realizate din ingrediente naturale.
Agora promovează un stil de viață sănătos, având ca scop să ofere consumatorilor opțiuni alimentare care să susțină bunăstarea generală.
Prin angajamentul său față de calitate și transparență, Agora devine o alegere preferată pentru cei care doresc să îmbunătățească dieta lor.