Dulceata de coacaze, 350 g, Raureni Ingrediente: Coacaze, zahar, acidifiant: acid citric.
Coacaze intregi sau parti de fructe nedestramate, bine fierte, raspandite uniform in sirop, rezultand intr-o dulceata delicioasa.
Conditii de pastrare / depozitareA se depozita in incaperi curate.
aerisite.
ferite de razele solare sau de inghetMod de preparareCoacaze intregi sau parti de fructe nedestramate.
bine fierte.
raspandite uniform in sirop Produs preparat cu 45g de fructe pentru 100g produs finit.
Conţinut total de zaharuri: 65g pentru 100g produs finit.
Produs pasteurizat.
Greutate netă: 350g Valori medii pentru 100 g produs: Valoare energetică 1252 kJ / 295 kcal Proteine0,02 gGlucide72,00 g- din care zaharuri65,00 gLipide0,30 g- din care acizi graşi saturaţi0,00 gFibre1,70 gSare0,00 g.
Ingrediente | Coacaze zahar acidifiantacid citriccoacaze intregi sau parti de fructe nedestramate bine fierte raspandite uniform in sirop rezultand intro dulceata delicioasaconditii de pastrare depozitarea se depozita in incaperi curate aerisite ferite de razele solare sau de inghetmod de prepararecoacaze intregi sau parti de fructe nedestramate bine fierte raspandite uniform in sirop |
---|---|
Produs preparat cu 45g de fructe pentru 100g produs finit.continut total de zaharuri | 65g pentru 100g produs finit |
Greutate neta | 350g |
Valori medii pentru 100 g produs | Valoare energetica 1252 kj 295 kcal |