Etolia India Monsooned Malabar AA este cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, aromata, de specialitate.
Sortiment: Etolia India Monsooned Malabar AA, Aspinwall, monsooned, SCA 83, recolta 21.
Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită 100% ArabicaTRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia India Monsooned Malabar AA Aspinwall 1kg cafea boabe proaspat prajita.
Aciditate: 1/5Corp: 4/5Aroma: 3/5Dintre toate cafelele procesate prin metoda monsoon, cea mai apreciata este Monsooned Malabar AA, o cafea Arabica de inalta calitate, obtinuta din cirese dimensiunea A.
Acest sortiment are un gust bine definit, corp fin si in acelasi timp plin, o aroma placuta si o finete foarte cautate de catre amatorii de cafea gourmet.
Aspinwall distribuie cafeaua Monsooned Malabar sub denumirea Monsooned Malabar Mellows, deoarece cafeaua are un gust domol si savuros.
Procesul Monsoon, inseamna ca Arabica procesata umed (washed) este intinsa in aer liber si expusa la vanturile si ploile musonice timp de aproximativ o saptamana, apoi pusa in saci in depozite, expusa la sarea din vanturile marine in timpul sezonului musonic.
Boabele se umfla de la umezeala si devin de un galben pal, iar cafeaua capata un gust unicat, pe care fie il iubesti, fie il detesti.
Origine: IndiaVarietati: Kent, Cauwery, San RamomRegiuni ferme: Karnataka, Mysore, Kerala, Malabar, TamilnaduProcesare: Umeda si uscataAltitudine: 800 - 2000mRecolta: Octombrie - Februarie Caracteristici: Corp neted, cu note condimentate de cedru si tutun, gust de cacao, avand o aciditate florala, scazuta, ideala in combinatie cu lapte.
Prajire: Mediu CityRecomandare espressor - Double Shot Flat White.
La filtru: Corp plin, note de ciocolata si fum, aciditate foarte slaba la final.
Citeste despre Plantatii de cafea: India.
Sortiment | Etolia |
---|---|
Sca 83, recolta 21.cantitate | 250g cafea boabe proaspat prajita 100 |
Aspinwall 1kg cafea boabe proaspat prajita.aciditate | 15corp45aroma35dintre toate cafelele procesate prin metoda monsoon cea mai apreciata este |
Boabele se umfla de la umezeala si devin de un galben pal, iar cafeaua capata un gust unicat, pe care fie il iubesti, fie il detesti.origine | Indiavarietatikent |
Ramomregiuni ferme | Karnataka |
Tamilnaduprocesare | Umeda si uscataaltitudine800 2000mrecoltaoctombrie |
Caracteristici | Corp neted cu note condimentate de cedru si tutun gust de cacao avand o aciditate florala scazuta ideala in combinatie cu lapteprajiremediu |
White.la filtru | Corp plin note de ciocolata si fum aciditate foarte slaba la finalciteste despre |
Plantatii de cafea | India |