Descriere - Fusilli din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum in cazul persoanele cu intoleranta la gluten.
- Hrisca este utila si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
- Hrisca are o aroma foarte placuta, amintind usor de nuca, astfel incat pastele din hrisca sunt foarte gustoase chiar servite doar cu putin ulei de masline si sare.
- Sursa de fibre, produs bogat in vitamina E si vitamine din grupa B.
Proprietati - Fara gluten, fiind recomandata persoanelor cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.
- In hrisca se gasesc proteine sanatoase si toti cei 9 aminoacizi esentiali, inclusiv lizina.
- Hrisca este bogata in fier, antioxidanti si vitamine precum zinc, cupru si niacina.
- Contine 80% carbohidrati sanatosi, fiind buna si pentru digestie.
Continut - Un pachet contine 250g de fusilli din hrisca fara gluten, produs certificat ecologic fr Bioagricert, cu numarul: IT-BIO-007.
- Ingrediente: faina de hrisca*.
*din agricultura ecologica.
- Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie, Certificat: IT-057-02 Consum - Puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert 5 sau 6 minute, pana ajung la consistenta dorita.
- Scurgeti si clatiti cu apa rece.
- Serviti pastele calde cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Numarul | Itbio007 |
---|---|
Ingrediente | Faina de hrisca din agricultura ecologica |
Certificat | It05702 |