Dechor


Institutul De Apicultura miere de rapita, 500g

Institutul De Apicultura

Institutul De Apicultura miere de rapita, 500g

  • O stea, bazat pe 1 voturi

Mierea este o sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun.

Pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman.

Prezenta vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.

) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitatii.

Beneficii Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Mierea de rapita cristalizeaza foarte repede si are o textura fina si cremoasa, fiind usor tartinabila, iar gustul sau este deosebit, fiind mai putin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere,Datorita continutului bogat in glucoza, magneziu si potasiu, mierea de rapita poate fi consumata in perioadele de efort fizic si intelectual intens, furnizand nutrienti valorosi la nivel muscular si nervos,Cristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatii.

Ingrediente Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Miere rapita.

Informatii nutritionale/100g:1254 kj/300kcal/100 g.

Mod de consum Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Consumul de miere se recomanda oricarei categorii de varsta:in cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere,in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi,adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens.

17.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

RapitaMierea de rapita cristalizeaza foarte repede si are o textura fina si cremoasa fiind usor tartinabila iar gustul sau este deosebit fiind mai putin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de mieredatorita continutului bogat in glucoza magneziu si potasiu mierea de rapita poate fi consumata in perioadele de efort fizic si intelectual intens furnizand nutrienti valorosi la nivel muscular si nervoscristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatiiingrediente
Miere rapitainformatii nutritionale100g1254 kj300kcal100 gmod de consum
Consumul de miere se recomanda oricarei categorii de varstain cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare impiedicand aparitia tulburarilor de cresterein cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida postfracturiadultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens

Clientii au cumparat si

17.00 Lei


Categorii Institutul De Apicultura


Branduri produse apicole


Politica de utilizare Contact