Cafea solubila liofilizata decofeinizata din Columbia.
Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute.
Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale.
Este un proces de uscare prin sublimare.
Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida.
Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
Gramaj: 95 g.
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
Juan Valdez este un brand renumit de cafea din Columbia, cunoscut pentru producerea de cafea de înaltă calitate, provenită din fermele columbiene.
Cafeaua Juan Valdez este apreciată pentru aroma sa autentică și intensitatea gustului, fiind ideală pentru iubitorii de cafea care doresc o experiență deosebită.