Descriere - Denumirea de alfalfa provine din araba (al-fal-fa) cuvant care inseamna: -parintele tuturor alimentelor- - numele obtinut datorita valorilor sale medicinale si nutritionale excelente.
- Studiile stiintifice au aratat ca alfalafa contine cele mai cunoscute vitamine, minerale si aminoacizi recunoscuti pentru o sanatate de fier.
- Alfalfa este de pana la 10 ori mai bogata in minerale decat majoritatea cerealelor.
Proprietati - Alfalafa este una dintre cele mai bogate surse de nutrienti, bogata in clorofila si cu cantitati seminificative de calciu, magneziu, fosfor, potasiu, enzime si toate vitaminele cunoscute incluzand beta-caroten, vitamina K si vitamina U.
- Mineralele continute in alfalfa sunt sub o forma echilibrata si sunt foarte alcaline, avand astfel efectul de neutralizare a tractului intestinal, permitand in acelasi timp o absortie corespunzatoare.
- Produs vegan.
- Produs 100% fara gluten.
Continut - O punga contine 125g lucerna (alfalfa) pulbere fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% lucerna (alfalfa) pulbere fara gluten*.
*=agricultura ecologica - Valori nutritive per 100g: energie 990kJ / 238kcal, grasimi 4.
8g, carbohidrati 48g, zaharuri 1.
4g, fibre 32g, proteine 33g, sodiu 190mg, potasiu 2.
5g, vitamina E 11g, calciu 1.
- Tara de origine: China.
Consum - Se poate amesteca cu apa, sucuri de fructe sau legume verzi pentru un excelent smoothie de detoxifiere.
- Se recomanda administrarea zilnica de 1-2 lingurite.
- Mod de pastrare: a se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Inseamna | Parintele tuturor alimentelor numele obtinut datorita valorilor sale medicinale si nutritionale excelente |
---|---|
Ingrediente | 100 lucerna (alfalfa) pulbere fara gluten agricultura ecologica |
Valori nutritive per 100g | Energie 990kj 238kcal grasimi 48g carbohidrati 48g zaharuri 14g fibre 32g proteine 33g sodiu 190mg potasiu 25g vitamina |
Tara de origine | China |
Mod de pastrare | A se pastra cu ambalajul inchis intrun loc uscat intunecat si racoros |