Descriere - Toata priceperea si experienta maestrilor din -patria pastelor-a fost utilizata pentru a realiza aceasta sursa apetisanta de proteine vegetale si fibre.
- Paste bio traditionale realizate in Italia, 100% din fasole neagra, cu un continut nutritiv valoros.
- Produs fara gluten.
- Produs vegan.
- Fara zahar.
Proprietati - Indicate si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale.
- Nu contin zahar si nici gluten, constituie o buna sursa de fibre, au un continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale.
Continut - O punga contine 250g de Macaroane din fasole neagra, produs certificat ecologic de catre Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007.
- Ingrediente: faina de fasole neagra*, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: 100g de produs contin in medie: 1387kj / 329kcal, grasimi: 2,1g (din care grasimi saturate: 0.
4g), carbohidrati: 48,5g (din care zaharuri: 2,3g), proteine:22g; fibre:13,8g; sare:0.
Consum - Puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 3-5min, pana ajung la consistenta dorita.
- Serviti cu sosul preferat.
- Pastrati ce n-ati gatit intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Certificat | Itbio007 |
---|---|
Ingrediente | Faina de fasole neagra ingrediente provenite din agricultura ecologica |
Analiza nutritionala | 100g de produs contin in medie1387kj 329kcal grasimi21g (din care grasimi saturate04g) carbohidrati485g (din care zaharuri23g) proteine22g |
Fibre | 138g |
Sare | 002g |