Boabe de cafea prăjite și decofeinizate cu atenție.
Caffe Mauro Decaf este un amestec de espresso decofeinizat realizat din 25% boabe de cafea Arabica și 75% boabe de cafea Robusta, cultivate cu grijă în Brazilia și Vietnam.
Boabele au fost prăjite ușor într-un prăjitor tradițional în formă de tobă.
Acest lucru a permis tuturor aromelor să se dezvolte și să-și descopere caracterul.
Amestec de espresso armonios, plini cu acizi fini.
Boabele espresso au fost ușor decofeinizate.
Gustul este armonios și are o aciditate fină, foarte subtilă.
Notele picante și condimentele florale se armonizează perfect.
Amestecul este potrivit pentru prepararea unui espresso clasic, dar si pentru un cappuccino sau latte macchiato.
Per total, Caffe Mauro Decaf este un blend ideal pentru un espresso echilibrat, cu intensitate medie, care poate fi savurat în orice moment al zilei.
Caffè Mauro își are originile în regiunea Calabria din sudul Italiei, unde fondatorul Demetrio Mauro a încercat în 1949 să își construiască o nouă viață cu produsul pe care îl iubea: cafeaua.
Astăzi, fabrica de prăjire a cafelei de la Mauro este una dintre cele mai moderne din Europa și a făcut prin calitatea produselor să devină cheia principală a afacerii.
Boabele de cafea pe care le folosește Mauro sunt de cea mai bună calitate, sunt prăjite înainte de a fi amestecate și apoi verificate din nou pentru orice imperfecțiune.
În majoritatea produselor de la Caffè Mauro sunt prezente influențe aromatice tipice din sudul Italiei.
Acest lucru se datorează metodei de prăjire lungă și lentă folosită (tostura lenta).
Iubea | Cafeaua |
---|