Descriere - Arborele de moringa reprezinta o adevarata avere din punct de vedere nutritional, ecologic si economic.
- Frunzele acestui arbore contin de 25 ori mai mult fier decat spanacul, de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 4-10 ori mai multa vitamina A decat morcovii.
Proprietati - In frunzele de moringa gasim de asemenea de 4-17 ori mai mult calciu decat laptele, de 3-15 ori mai mult potasiu decat bananele si de 2-4 ori mai multa proteina decat iaurtul sau laptele.
- Produs vegan.
- Produs 100% fara gluten.
Continut - O punga contine 125 g moringa pulbere fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% pulbere de moringa fara gluten*.
*=agricultura ecologica.
- Tara de origine: India.
Consum - Se poate amesteca cu apa, sucuri de fructe sau legume verzi pentru un excelent smoothie energizant.
- O puteti de asemenea adauga la salate sau la alte preparate culinare.
- Mod de pastrare: a se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Ingrediente | 100 pulbere de moringa fara gluten agricultura ecologica |
---|---|
Tara de origine | India |
Mod de pastrare | A se pastra cu ambalajul inchis intrun loc uscat intunecat si racoros |