Pachet Gina BradeaAceste cărți nu trebuie să lipsească din bucataria ta dacă: Iubești mâncarea cu gust și vrei să înveți să prepari mâncăruri ca la mama acasă.
Îți place să încerci mereu preparate noi din bucătăria tradițională și din cea internațională.
Îți dorești să înveți să pregătești un meniu variat și sănătos pentru cei dragi indiferent dacă gătești cu sau fără carne.
Vrei să ai mereu la îndemână inspirație pentru preparate delicioase.
Și, cel mai important:Pui un strop de pasiune și o linguriță cu vârf de iubire în fiecare farfurie.
Recenzie: Într-o epocă în care lumea pare că se îndepărtează de tradiții, de tot ceea ce am moștenit bun și frumos de la străbunii noștri, Gina Bradea încearcă să transmită generațiilor noi lucruri frumoase și valoroase pe care ar fi mare păcat să le pierdem.
Și nu mă refer doar la rețete culinare, ci la autenticitate, la bunătate, respect și dragoste de oameni.
Gina nu este doar o gospodină pasionată așa cum ni le amintim cu drag pe bunicile și pe mamele noastre, ci este și un om minunat, un exemplu frumos care are multe de transmis.
– Irina Binder, ScriitoareDoamna Gina, așa cum îi spun gospodinele și gurmanzii care îi urmăresc de ani și ani blogul plin ochi de rețete, a pus în aceste cărți toate secretele deslușite cu trudă în aburul dens al cratițelor fierbinți și al plăcintelor proaspăt ieșite din cuptor.
Astfel, toți cititorii vor găsi ceva pe gustul lor, de la începătorii într-ale bucătăriei, la cei mai rafinați chefi.
Gustul unic de acasă este un ghid complet pentru gospodine și bucătari care include peste 100 de rețete pentru ciorbe, antreuri, mâncăruri, sosuri, dulcețuri și alte delicatețuri, toate explicate cu drag și foarte multe amănunte utile.
În această carte, pofticioșii vor găsi toate rețetele esențiale de care au nevoie pentru a trăi o viață cu gust.
52 de rețete de post este un rețetar scris din dragoste pentru legume, fructe, verdețuri și condimente pentru a le fi de folos celor care țin post, vegetarienilor sau gurmanzilor care pur și simplu vor să se bucure de tot ce are mai bun de oferit pământul.
Mulțumită sfaturilor speciale care însoțesc fiecare preparat, mâncărurile descrise în detaliu de Gina Bradea oferă o adevărată explozie de arome care hrănesc și trupul și sufletul.
Ce găsești în aceste cărți:Peste 150 de rețete pentru ciorbe, supe, salate, tocănițe, fripturi, aluaturi, plăcinte și prăjituriIndicații, trucuri și sfaturi care oferă și celor mai cunoscute rețete o aromă specialăExplicații detaliate, complete, care îți arată pas cu pas cum poți transforma ingrediente simple în preparate delicioaseInformații practice despre unitățile de măsură și tehnicile specifice folosite în bucătărie.
In bucataria lui JosephCartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux.
E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, alaturi de restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor.
E o parte din viata lui.
Pret vechi 186.0 Lei
Reducere 47%
Daca | Iubesti mancarea cu gust si vrei sa inveti sa prepari mancaruri ca la mama acasaiti place sa incerci mereu preparate noi din bucataria traditionala si din cea internationalaiti doresti sa inveti sa pregatesti un meniu variat si sanatos pentru cei dragi indiferent daca gatesti cu sau fara carnevrei sa ai mereu la indemana inspiratie pentru preparate delicioase |
---|---|
Si, cel mai important | Pui un strop de pasiune si o lingurita cu varf de iubire in fiecare farfurierecenzieintro epoca in care lumea pare ca se indeparteaza de traditii de tot ceea ce am mostenit bun si frumos de la strabunii nostri |
Bradea ofera o adevarata explozie de arome care hranesc si trupul si sufletul.ce gasesti in aceste carti | Peste 150 de retete pentru ciorbe supe salate tocanite fripturi aluaturi placinte si prajituriindicatii trucuri si sfaturi care ofera si celor mai cunoscute retete o aroma specialaexplicatii detaliate complete care iti arata pas cu pas cum poti transforma ingrediente simple in preparate delicioaseinformatii practice despre unitatile de masura si tehnicile specifice folosite in bucatariein bucataria lui |