Dechor


M.a.s.t. - Peste afumat si marinat | wolfgang hauer

M.a.s.t.

M.a.s.t. - Peste afumat si marinat | wolfgang hauer

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Peste afumat si marinat.

specii recomandate,dispozitive pentru afumat ,retete Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald.

Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat-somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula .

;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex.

garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite.

Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!.

9.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Informatii produs

CuprinsSpecii de peste potrivite pentru afumatsomontiparpastravcraplinbibanstiucaplaticamreanacoregonsturionhalibutscrumbiecambula

Clientii au cumparat si

9.50 Lei


Categorii M.a.s.t.


Branduri culinare


Politica de utilizare Contact