Prajitoria Buimac Colombia Libardo Antonio Bedoya cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame.
Origine: Columbia.
Scor SCA: 86.
Regiune: Nueva Segovia.
Ferma: La Bonita.
Varietate: 67% Castillo, 33% Caturra.
Procesare: Prin spalareAltitudine: 1950MSezon: Recoltare in 21/22.
Note degustare: Usor florala, zemoasa precum un mar copt.
Descriptori aromatici: Caramel, zahar brun, aluneAciditate: Medie-joasa.
Prajire: Medie.
Recomandare de preparare: Espresso, filtru si presa franceza.
Ferma La Bonita ocupă o suprafață de 3 ha, din care 2 ha sunt dedicate cultivării cafelei.
Aceasta produce 35 de saci de cafea pe an, dintre care 24 sunt vânduți.
Grame.origine | Columbiascor |
---|---|
Sca | 865regiunenueva |
Segovia.ferma | La |
Bonita.varietate | 67 |
Caturra.procesare | Prin spalarealtitudine1950msezonrecoltare in 2122note degustareusor florala zemoasa precum un mar coptdescriptori aromaticicaramel zahar brun aluneaciditatemediejoasaprajiremedierecomandare de preparareespresso filtru si presa francezaferma |