Prajitoria Buimac Ethiopia Natural Aricha cafea boabe proaspat prajita, ambalata la pungi kraft de 250 grame.
Produs in cadrul a 650 de mici ferme.
Origine: Ethiopia.
Scor SCA: 87.
Regiune: Yrgacheffe.
Ferma: cooperativa fermieri Aricha.
Varietate: Heirloom.
Procesare: Naturala, in statia de procesare Aricha.
Altitudine: Intre 1900m si 2100m.
Sezon: recoltare in octombrie-ianuarie 20/21.
Note degustare: caramel, piersci si cirese, cacao.
Aciditate: Joasa.
Prajire: Medie.
Recomandare de consum: EspressoEthiopia a avut sansa sa pastreze acea puritate si salbaticie primordiala nealterata chiar si in cafelele ce cresc aici.
Desi Sudanul e considerat drept loc al aparitiei speciei de cafea arabica, Ethiopia e regiunea ce i-a permis acesteia o dezvoltare in sute de varietaluri ce ne surprind pana azi.
Cultivata de regula in mici ferme sau chiar culeasa din salbaticie, cafeaua Ethiopiana are note foarte surprinzatoare, spectrul gustului poate varia de la dulce si floral la condimente, aciditate citrica sau cu note de oleaginoase.
Ferme.origine | Ethiopiascor |
---|---|
Sca | 87regiuneyrgacheffefermacooperativa fermieri |
Aricha.varietate | Heirloomprocesarenaturala in statia de procesare |
Aricha.altitudine | Intre 1900m si 2100msezonrecoltare in octombrieianuarie 2021note degustarecaramel piersci si cirese cacaoaciditatejoasaprajiremedierecomandare de consumespressoethiopia a avut sansa sa pastreze acea puritate si salbaticie primordiala nealterata chiar si in cafelele ce cresc aici |