Puteti adauga faina de castane in bolul de cereale cu lapte la micul dejun! Beneficii Pronat Faina bio de castane:AMBALAT INTR-O UNITATE CARE PROCESEAZA: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin,Faina de castane este ideala si pentru intarirea sosurilor, rantasurilor,POate fi folosita ca amestec de fainuri pentru paine, briose, blaturi de tort sau diverse deserturi,Faina de castane se poate folosi si la prepararea halvalei, a ciocolatei, la retete de prajituri si bomboane,CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
Ingrediente Pronat Faina bio de castane:Faina de castane*.
*=din culturi certificate ecologic.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g:Valoare energetica 1535 kJ / 363 kcal,Grasimi, din care: 3,7 g,- acizi grasi saturati 0,7 g,Carbohidrati, din care: 74 g,- zaharuri 28 g,Fibre 7 g,Proteine 5,2 g,Sare 0,03 g.
Castane | Ambalat |
---|---|
Proceseaza | Cereale cu gluten fructe cu coaja soia arahide produse lactate telina mustar lupinfaina de castane este ideala si pentru intarirea sosurilor rantasurilorpoate fi folosita ca amestec de fainuri pentru paine briose blaturi de tort sau diverse deserturifaina de castane se poate folosi si la prepararea halvalei a ciocolatei la retete de prajituri si bomboaneconditii |
Pastrare | Loc uscat si racorosingrediente |
Faina bio de castane | Faina de castanedin culturi certificate ecologicvalori |
Medii | Per 100 gvaloare energetica 1535 kj 363 kcalgrasimi din care37 g acizi grasi saturati 07 gcarbohidrati din care74 g zaharuri 28 gfibre 7 gproteine 52 gsare 003 g |