Faina din seminte de in provenit din culturi certificate ecologic, obtinuta prin procedee naturale, fara solventi.
Beneficii Pronat Faina din seminte de in:Poate contine urme de cereale (gluten),Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale,A se pastra la loc racoros (20 °C) si uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura,Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g:Valoare energetica 345 Kcal/ 1445 KJ,Grasimi, din care: 13,2 g,- acizi grasi saturati 1,4 g,Carbohidrati, din care: 6,0 g,- zaharuri 2,3 g,Fibre 32,5 g,Proteine 34,4 g,Sare 0,22 g.
Mod de consum Pronat Faina din seminte de in:Faina de in poate fi adaugata direct in amestecul pentru gustari, fulgi de ovaz si muesli pentru micul dejun precum si la prepararea biscuitilor, produselor de patiserie si panificatie, paste sau deserturi.
In | Poate contine urme de cereale (gluten)valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturalea se pastra la loc racoros (20 c) si uscat bine ventilat de preferinta ferit de lumina si calduraprodusul nu este nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic conform normativelor in vigoarevalori |
---|---|
Medii | Per 100 gvaloare energetica 345 |
Kj,grasimi, din care | 132 g acizi grasi saturati 14 gcarbohidrati din care60 g zaharuri 23 gfibre 325 gproteine 344 gsare 022 gmod de consum |
Faina din seminte de in | Faina de in poate fi adaugata direct in amestecul pentru gustari fulgi de ovaz si muesli pentru micul dejun precum si la prepararea biscuitilor produselor de patiserie si panificatie paste sau deserturi |