Siropul de agave, cunoscut si sub denumirea de Aguamiel este originar din America de Sud, unde este utilizat pe scara larga pentru preparea diverselor bauturi.
Are un continut ridicat de fructoza, 86-93%, avand putere de indulcire similar zaharozei din zaharul brun din trestieBeneficii Pronat Sirop bio de agave:Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlate,Siropul de agave poate fi folosit pentru indulcirea iaurtului, deserturilor, inghetatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilor,Fructoza continuta il recomanda si ca ingredient pentru produse de panificatie.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g:Valoare energetica 392 Kcal/ 1666 KJ,Grasimi, din care: 0 g,Carbohidrati, din care: 98 g,Proteine 0 g,Sare 22,5 mg,Fructoza 66-71%,Glucoza 18-25%.
Agave | Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlatesiropul de agave poate fi folosit pentru indulcirea iaurtului deserturilor inghetatei sucurilor sau gemurilor fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilorfructoza continuta il recomanda si ca ingredient pentru produse de panificatievalori |
---|---|
Medii | Per 100 gvaloare energetica 392 |
Kj,grasimi, din care | 0 gcarbohidrati din care98 gproteine 0 gsare 225 mgfructoza 6671glucoza 1825 |