Curmalele sunt fructe cu importante beneficii pentru organism datorita numeroaselor minerale pe care le contin: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu.
Curmalele nu au grasimi, ceea ce le recomanda persoanelor cu un colesterol ridicat.
Au un continut ridicat in proteine si fibre.
Contin Vitamina A, Vitamina B, Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K.
Beneficii Sanovita Curmale Fara Samburi:Au capacitatea de energizare, datorita zaharurilor naturale pe care le contin,Combat anemia, datorita faptului ca in compozitia lor gasim un element importat: fierul,Sunt indicate femeilor insarcinate sau care alapteaza, intrucat intaresc musculatura peretilor uterului si adauga nutrienti importanti laptelui matern,Contin fibre, ceea ce inseamna pentru cel care le consuma o mai buna digestie,Contin antioxidanti care ajuta la intarirea sistemului imunitar si scad riscul de cancer,Reduc riscul de atac cerebral, sprijinind sistemul circulator,Au in compozitie fluor, care ne protejeaza dantura de atacul cariilor dentare,Reduc constipatia, mai ales daca sunt consumate inainte de culcare, alaturi de o cana de ceai cald sau lapte vegetal.
Ingrediente Sanovita Curmale Fara Samburi:Curmale.
Produsul poate contine samburi.
Mod de consum Sanovita Curmale Fara Samburi:Se pot consuma in diferite modalitati, de la fructele in stare proaspata si pana la cele uscate, sub forma de sirop sau vin.
In forma uscata se mananca pe post de gustare sau, taiate marunt, se vor adauga in dulciuri (de la biscuiti, briose, budinci sau torturi) sau in preparate sarate, gen cuscus sau orez.
Contin | Calciu magneziu zinc fier seleniu potasiu |
---|---|
Samburi | Au capacitatea de energizare datorita zaharurilor naturale pe care le contincombat anemia datorita faptului ca in compozitia lor gasim un element importatfierulsunt indicate femeilor insarcinate sau care alapteaza intrucat intaresc musculatura peretilor uterului si adauga nutrienti importanti laptelui materncontin fibre ceea ce inseamna pentru cel care le consuma o mai buna digestiecontin antioxidanti care ajuta la intarirea sistemului imunitar si scad riscul de cancerreduc riscul de atac cerebral sprijinind sistemul circulatorau in compozitie fluor care ne protejeaza dantura de atacul cariilor dentarereduc constipatia mai ales daca sunt consumate inainte de culcare alaturi de o cana de ceai cald sau lapte vegetalingrediente Curmale Se pot consuma in diferite modalitati de la fructele in stare proaspata si pana la cele uscate sub forma de sirop sau vin |