Frunza de Maslin, cu rol in echilibrarea sistemului imunitar, prin reducerea actiunii agentilor externi si in reglarea nivelului colesterolului si a tensiunii arteriale.
Beneficii Secom Olive Leaf 20% SE:● Echilibrarea sistemului imunitar: protectia organismului impotriva agentilor externi prin stimularea macrofagelor● Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare:-reducerea depunerii lipidelor la nivelul peretilor vaselor si rigidizarea arterelor-mentinerea functiei endoteliale-reducerea nivelului si oxidarii lipoproteinelor cu densitate mica (LDL-colesterol)-mentinerea tensiunii arteriale normale● Protejarea tesuturilor (creier, piele, articulatii, intestine etc.
):-reducerea sintezei leucotrienelor si a prostaglandinelor-reducerea radicalilor liberi produsi de excesul de cupru si fier-reducerea acumularii de acid uric● Reducerea excesului de glucoza sangvina si a complicatiilor asociate:-reducerea digestiei si absorbtiei carbohidratilor din intestine-protectia tesuturilor de daunele cauzate de produsii de glicare avansata (AGEs)● Protejarea mucoasei oraleMod de administrare Secom Olive Leaf 20% SE:Cate 1 capsula de 2 ori/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Se | Cate 1 capsula de 2 orizi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate |
---|---|
Echilibrarea sistemului imunitar | Protectia organismului impotriva agentilor externi prin stimularea macrofagelor |
Imbunatatirea sanatatii cardiovasculare | Reducerea depunerii lipidelor la nivelul peretilor vaselor si rigidizarea arterelormentinerea functiei endotelialereducerea nivelului si oxidarii lipoproteinelor cu densitate mica (ldlcolesterol)mentinerea tensiunii arteriale normale |
Protejarea tesuturilor (creier, piele, articulatii, intestine etc.) | Reducerea sintezei leucotrienelor si a prostaglandinelorreducerea radicalilor liberi produsi de excesul de cupru si fierreducerea acumularii de acid uric |
Reducerea excesului de glucoza sangvina si a complicatiilor asociate | Reducerea digestiei si absorbtiei carbohidratilor din intestineprotectia tesuturilor de daunele cauzate de produsii de glicare avansata (ages) |