Sexy on the beach cocktail mixzahar din trestie, bucati de ananas bucati de merisor, coaja de portocala, petale de trandafir, aroma de piersica vie.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl votca.
Filtrati.
Recomandari de degustare: refrigerat, cu suc de portocala.
Tropical Kamasutra Cocktailzahar din trestie, ananas, papaya, banane, capsuni, ghimbir, aroma de cireste, aroma naturala de ananas.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb.
Agitati, apoi filtrati.
Pentru un long drink, adaugati suc din fructe exotice (mango, banane, ananas, portocale) sau simplu cu 1/4 limetaSex Appeal Mixzahar din trestie, bucati de merisoare, nuca de cocos, decor de patiserie in forma de inimaMod de preparare: Lasati amestecul la macerat 48 ore in 70cl gin.
Agitati si filtrati.
Poate fi savurat cu suc de fructe sau simplu cu 1/4 limeta.
Sexy Queen Cocktail Mixzahar din trestie, bucati de mango, coji de lamaie, iasomie, frunze de portocal amar, aroma naturala de limeta si mango.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb.
Filtrati.
Recomandari de degustare: ca ti'punch cu 1/4 limeta sau bautura lunga cu suc de fructe sau limonada.
Delicios cu apa mineralaSugestii de prezentare: 1L de Sexy Queen + 4 la 6L suc de fructe intr-un bol elegant.
Black Mamba Cocktail Mixzahar din trestie, papaya, ananas, nuca de cocos, felii de banana, arome naturale de ananas si banana.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70cl rom alb.
Agitati, apoi filtrati.
Pentru o bautura lunga, adaugati suc de fructe exotice, cola sau suc de capsuni.
Preparare | Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl votca |
---|---|
Recomandari de degustare | Refrigerat cu suc de portocalatropical |
Cocktailzahar din trestie, ananas, papaya, banane, capsuni, ghimbir, aroma de cireste, aroma naturala de ananas.mod de preparare | Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb |
Mixzahar din trestie, bucati de merisoare, nuca de cocos, decor de patiserie in forma de inimamod de preparare | Lasati amestecul la macerat 48 ore in 70cl gin |
Mixzahar din trestie, bucati de mango, coji de lamaie, iasomie, frunze de portocal amar, aroma naturala de limeta si mango.mod de preparare | Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb |
Filtrati.recomandari de degustare | Ca tipunch cu 14 limeta sau bautura lunga cu suc de fructe sau limonada |
Delicios cu apa mineralasugestii de prezentare | 1l de |
Mixzahar din trestie, papaya, ananas, nuca de cocos, felii de banana, arome naturale de ananas si banana.mod de preparare | Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70cl rom alb |