Dechor


Toner Lexmark 85d00y0, acoperire 5000 pagini (galben)

Lexmark

Toner Lexmark 85d00y0, acoperire 5000 pagini (galben)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Toner Lexmark 85D00Y0
  • Acoperire 5000 pagini (Galben)
1,027.99 Lei

Pret vechi 1062.99 Lei

Reducere 4%

Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Lexmark

Lexmark este o corporație multinațională americană specializată în fabricarea de imprimante laser și produse de imagistică. Compania este cunoscută pentru furnizarea unei game de soluții de imprimare și imagini pentru întreprinderi și consumatori.

Iată punctele cheie despre Lexmark:

1. **Istoric:** Lexmark a fost înființată în 1991 ca un spin-off din operațiunile IBM de aprovizionare cu imprimante și imprimante. Compania are sediul central în Lexington, Kentucky, SUA.

2. **Gama de produse:** Lexmark produce o varietate de imprimante, inclusiv imprimante laser, imprimante cu jet de cerneală și imprimante multifuncționale (MFP) care pot imprima, scana, copia și fax. Compania produce, de asemenea, imprimante matrice de puncte și imprimante matrice de linie de mare viteză.

3. **Soluții pentru afaceri:** Pe lângă imprimante și dispozitive de imagistică, Lexmark oferă soluții software și servicii menite să îmbunătățească fluxul de lucru și gestionarea documentelor pentru companii. Aceasta include managementul de conținut al companiei, serviciile de imprimare gestionate și automatizarea proceselor de afaceri.

4. **Industrii verticale:** Lexmark se concentrează adesea pe furnizarea de soluții adaptate unor industrii specifice, inclusiv asistență medicală, servicii financiare, guvern, retail și educație.

5. **Sustenabilitate:** Lexmark pune accent pe durabilitate în operațiunile și produsele sale. Compania a implementat diverse inițiative de mediu, inclusiv programe de reciclare și design de produse eficiente din punct de vedere energetic.

6. **Prezență globală:** Lexmark operează la nivel global, deservind clienți din diferite regiuni. Produsele companiei sunt distribuite prin dealeri autorizați, retaileri și canale online.

7. **Achiziție de către Apex Technology:** În 2016, un consorțiu de investitori condus de Apex Technology și PAG Asia Capital a achiziționat Lexmark International, Inc., luând compania privată.

1,027.99 Lei


Categorii Lexmark


Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru.