Turte Crocante din Ovăz Fără Gluten, 150g | Le Pain des Fleurs Produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si proteine, sursa de magneziu (71 mg (19% din aportul zilnic necesar),aceasta paine fara gluten poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari.
Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton Ingrediente: faina de ovaz* (50%), faina de orez*, sare marina*ingrediente provenite din agricultura ecologica Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-124 Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina Tara de origine: Agricultura UE Fabricat: Franta Certificare: FR-BIO-01 Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere.
Ingrediente | Faina de ovaz (50) faina de orez sare marinaingrediente provenite din agricultura ecologica |
---|---|
Afdiag | Fr011124 |
Alergeni | 0 |
Conditii de pastrare si consum | A se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina |
Tara de origine | Agricultura |
Fabricat | Franta |
Certificare | Frbio01 |
Data limita de consum optimal | 12 luni de la producere |
Le Pain des Fleurs este un brand cunoscut pentru produsele sale alimentare fără gluten, specializat în crearea de biscuiți și snack-uri sănătoase, care îmbină gustul cu nutriția.
Oferind o gamă variată de produse, toate realizate din ingrediente naturale, brandul se concentrează pe promovarea unui stil de viață sănătos, având articole care sunt ideale pentru persoanele cu intoleranțe alimentare sau care doresc să își îmbunătățească alimentația.
Le Pain des Fleurs se mândrește cu angajamentul său față de calitate și autenticitate, având produse care sunt apreciate atât de cei care urmează diete speciale, cât și de consumatorii care doresc gusturi delicioase și sănătoase.
Consumatorii aleg Le Pain des Fleurs pentru varietatea și diversitatea produselor sale, care contribuie la o alimentație echilibrată și plăcută.