Soiul mediteranean prin excelenta se deschide expresiv, cu nuante de pere coapte, pepene galben si piersici zemoase .
Aciditate echilibrata si persistenta fina, florala.
Aspect: Culoarea este galben-aurie.
Aroma: Aroma „dulceaga” de fruct galben este bogata in mirodenii si nuante de piersici si coaja de citrice coapte.
Savoare: Gustativ regasim un vin expresiv, cu nuante de pere coapte, pepene galben si piersici zemoase.
Aciditatea este echilibrata si persistenta, fina si florala.
Delicios acum cand este proaspat, va castiga in complexitate in urmatorii doi ani.
Gastronomie: Recomandat a fi servit la 10-12 grade Celsius.
Excelent alaturi de peste, fructe de mare, sushi, mancaruri orientale, aromate si usor picante, musaca, curry, fructe.
Aspect | Culoarea este galbenauriearomaaroma dulceaga de fruct galben este bogata in mirodenii si nuante de piersici si coaja de citrice coaptesavoaregustativ regasim un vin expresiv cu nuante de pere coapte pepene galben si piersici zemoase |
---|---|
Delicios acum cand este proaspat, va castiga in complexitate in urmatorii doi ani.gastronomie | Recomandat a fi servit la 1012 grade |