Note de degustare: Un roze facut din struguri albi Pinot Gris, elegant si discret, cu aciditate bine definita si arome racoritoare de capsuni, cirese amare si trandafiri insotite de note de merisoare uscate in finalul proaspat.
Asociere culinara: Se potriveste cu salate, mancaruri usoare pe baza de legume si carne fripta, sosuri slabe, mancare asiatica dar si paste usoare, fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, midii, melci, calamari, sepii, caracatite), peste alb la gratar, branzeturi usoare.
Temperatura de servire: 810 grade Celsius.
Degustare | Un roze facut din struguri albi |
---|---|
Gris, elegant si discret, cu aciditate bine definita si arome racoritoare de capsuni, cirese amare si trandafiri insotite de note de merisoare uscate in finalul proaspat.asociere culinara | Se potriveste cu salate mancaruri usoare pe baza de legume si carne fripta sosuri slabe mancare asiatica dar si paste usoare fructe de mare (crustaceecreveti homari crabi languste |
Moluste | Scoici midii melci calamari sepii caracatite) peste alb la gratar branzeturi usoaretemperatura de servire810 grade |