Un vin rosu, sec, din renumitul soi de origine georgiana Saperavi, fac din Individo Saperavi un vin foarte apreciat si cautat.
Corpolent si extractiv, cu nuante elegante de stejar.
Vinificatie: Strugurii au fost culesi manual in ladite si lasati sa fermenteze in rezervoare din otel inoxidabil, la o temperatura controlata de +26.
+ 28 °C .
Note de degustare: Culoare intensa cu aroma fructata de mure si afine.
In postgust se evidentiaza note elegante de lemn de stejar si tanini perceptibili pe final.
Maturare: 12 luni in baricuri de stejar.
Stejar.vinificatie | Strugurii au fost culesi manual in ladite si lasati sa fermenteze in rezervoare din otel inoxidabil la o temperatura controlata de 26 28 c note de degustareculoare intensa cu aroma fructata de mure si afine |
---|---|
In postgust se evidentiaza note elegante de lemn de stejar si tanini perceptibili pe final.maturare | 12 luni in baricuri de stejar |